PostHeaderIcon Вести

Топлички кошаркашки дерби припао Прокупчанима

Кошаркаши Прокупља савладали су у оквиру 22. кола Прве регионалне лиге – Исток на домаћем терену екипу Куршумлије резултатом 80:73.

Опширније...

 

Бесплатне саднице тополе

Из расадника ЈКП "Хамеум" данас је бесплатно подељено 2000 садница тополе за пошумљавање приватних поседа на територији општине Прокупље.

Опширније...

 

Потребна глумица за нову представу

Варошко позориште "Хистрион" припрема представу "Клаустрофобична комедија" и за њу тражи глумицу, која не би требало да буде старија од тридесет година.

Опширније...

 

ПОБЕДА: ДЕЈАН ДОБИО ТЕРАПИЈУ!

Дејан Аранђеловић (41) из Прокупља, након упорне борбе и обраћања медијима, успео је да прими биолошу терапију на Војномедицинској академији у Београду и спречи погоршање свог здравственог стања.

Опширније...

 

Нове полице за архивску грађу

У Историјском архиву „Топлица“ у Прокупљу, завршено је монтирање и опремање депоа полицама за архивску грађу, за које је један део средстава обезбеђен преко Министарства културе и информисања Владе Републике Србије, а други је обезбедила Општина Прокупље.

Опширније...

 

Посвећени заштити природног богатства

Општина Куршумлија, богата речним, изворским и лековитим водама, шумама и ретким биљним и животињским врстама, заштити природних богатстава и њиховом очувању посвећује велику пажњу и организује радионице за основце.

Опширније...

 

Топлица на РТС-у

"ДАНА 26.03.2016. ГОДИНЕ, НА ПРВОМ ПРОГРАМУ РТС-а БИЋЕ ЕМИТОВАНА ЕМИСИЈА "КВАДРАТУРА КРУГА", АУТОРА БРАНКА СТАНКОВИЋА, У КОЈОЈ ЋЕ БИТИ РЕЧИ О ТОПЛИЦИ, КУРШУМЛИЈИ И СЕЛУ ДЕДИНАЦ"
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 449
Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника