PostHeaderIcon Вести

Нове полице за архивску грађу

У Историјском архиву „Топлица“ у Прокупљу, завршено је монтирање и опремање депоа полицама за архивску грађу, за које је један део средстава обезбеђен преко Министарства културе и информисања Владе Републике Србије, а други је обезбедила Општина Прокупље.

Опширније...

 

Посвећени заштити природног богатства

Општина Куршумлија, богата речним, изворским и лековитим водама, шумама и ретким биљним и животињским врстама, заштити природних богатстава и њиховом очувању посвећује велику пажњу и организује радионице за основце.

Опширније...

 

Топлица на РТС-у

"ДАНА 26.03.2016. ГОДИНЕ, НА ПРВОМ ПРОГРАМУ РТС-а БИЋЕ ЕМИТОВАНА ЕМИСИЈА "КВАДРАТУРА КРУГА", АУТОРА БРАНКА СТАНКОВИЋА, У КОЈОЈ ЋЕ БИТИ РЕЧИ О ТОПЛИЦИ, КУРШУМЛИЈИ И СЕЛУ ДЕДИНАЦ"
 

ДРАМА НА ТОПЛИЦИ Четрнаестогодишњак спасао дечака (6) из набујале реке

У прокупачком насељу поред реке Топлице, десила се права драма у којој је само захваљујући великој срећи, али и присебности четрнаестогодишњег Фермана Амзића спасен шестогодишњи дечак Бојан Јашаревић који је упао у набујалу реку Топлицу.

Опширније...

 

Гимназија чека Вербића

Запослени у Гимназији у Куршумлији су затражили од министра просвете да поништи одлуку Школског одбора о избору директора

Опширније...

 

Киша је некоме, ипак, добродошла

Прокупље -- У Топличком округу киша је добро дошла ратарским културама јер ове зиме није било довољно падавина за стварање дубинске влаге неопходне за развој озимих усева

Опширније...

 

ОСТАЛА БЕЗ ПЕНЗИЈЕ јер је писмо с подацима путовало два месеца

"И сад не знамо шта да радимо и коме да се жалимо. Ми смо стари људи, а Жозијан је у међувремену добила Паркинсонову болест, па не можемо да се шетамо од институције до институције"

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 449
Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника