ПРОМОЦИЈА САРАДЊЕ ИЗМЕЂУ УСПЕШНИХ ПРЕДУЗЕТНИКА ТОПЛИЧАНА У БЕОГРАДУ И АКТИВНИХ ЧЛАНОВА УДРУЖЕЊА ТОПЛИЧАНА

Поштовани Tопличани и Tопличанке,
Удружење Tопличана у Београду покреће пројекат ПРОМОЦИЈА САРАДЊЕ ИЗМЕЂУ УСПЕШНИХ ПРЕДУЗЕТНИКА ТОПЛИЧАНА У БЕОГРАДУ И АКТИВНИХ ЧЛАНОВА УДРУЖЕЊА ТОПЛИЧАНА.

Основни циљ пројекта је да се кроз свакодневну успешну пословну сарадњу унапреди сарадња унутар нашег Удружења, додатно оснажи међусобно поверење, као и сама афирмација вредних и коректних Tопличана.

Очекујемо од успешних предузетника Tопличана да приликом остваривања директне пословне сарадње са активним члановима Удружења, њима као потрошачима омогуће разноврсне погодности. Ове погодности треба да буду у складу са могућностима предузетника.

Поступак укључивања у пројекат је једноставан, а више информација о томе, као и механизму функционисања сарадње можете добити у Секцији за бизнис активности. Контакт особе: Стојан Цветковић (063 206-723) и Горан Недељковић (063 238-518) или упитом на е-маил: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Поред тога, позивамо све генерације Топличана-радно активне, пензионере, студенте, средњошколце, као и све ваше наследнике да се пријаве, учлане и активно учествују у раду Удружења како би се афирмисали Топличани и Топлица.

За додатне информације молимо да се обратите Секцији за чланство и администрацију Удружења Топличана у Београду. Контакт особа: Слађана Симић 0659906700 или е-маил: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Последње ажурирано ( петак, 06 мај 2016 19:44 )