За најмлађе у Куршумлији

Леп новогодишњи пакет поклон-пакет, препун гардеробе за разне узрасте и слатких ђаконија, наше сталне донаторке Наташе Видовић из Немачке стигао је у Београд а упућен је некадашњим штићеницима Хуманитарног моста седмочланој породици Игрутиновић из села Висока код Кушумлије.

Ових дана ћемо проследити пакет 53-годишњој удовици Марини Игрутиновић, на радост њене деце и унука. Верујемо да ће нам изузетно тешки временски услови у Србији, завејаној снегом и окованој ниским температурама, дозволити да и ова испорука стигне на кућни праг фамилије Игрутиновић.

Сви остали пакети који су били намењени нашим штићеницима на југу Србије, већ су уручени и пре новогодишњих празника.

Молимо све наше донаторе, који нам иначе шаљу пакете, да то не чине наредних дана, док се временска ситуација у Србији не стабилизује. Хвала унапред!

ПОЗИВ ДОНАТОРИМА

Ако желите да се укључите у неку од акција Хуманитарног моста, јавите се на мејл адресу: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели . Добићете адресу и број телефона породице којој желите да помогнете и договорити се са њима о начину доставе донације. Информације можете да добијете и од новинара Хуманитарног моста на: +381 11 31 93 771 и +381 11 31 90 924.


Објављено: понедељак, 18. јануар 2016.

Извор: www.vesti-online.com