PostHeaderIcon Удружење Топличана у Београду

Нове полице за архивску грађу

У Историјском архиву „Топлица“ у Прокупљу, завршено је монтирање и опремање депоа полицама за архивску грађу, за које је један део средстава обезбеђен преко Министарства културе и информисања Владе Републике Србије, а други је обезбедила Општина Прокупље.

Опширније...

 

Посвећени заштити природног богатства

Општина Куршумлија, богата речним, изворским и лековитим водама, шумама и ретким биљним и животињским врстама, заштити природних богатстава и њиховом очувању посвећује велику пажњу и организује радионице за основце.

Опширније...

 

Гимназија чека Вербића

Запослени у Гимназији у Куршумлији су затражили од министра просвете да поништи одлуку Школског одбора о избору директора

Опширније...

 

ОСТАЛА БЕЗ ПЕНЗИЈЕ јер је писмо с подацима путовало два месеца

"И сад не знамо шта да радимо и коме да се жалимо. Ми смо стари људи, а Жозијан је у међувремену добила Паркинсонову болест, па не можемо да се шетамо од институције до институције"

Опширније...

 

ИЗБОРНА СКУПШТИНА УДРУЖЕЊА ТОПЛИЧАНА

"ПОШТОВАНЕ ТОПЛИЧАНКЕ И ТОПЛИЧАНИ

ОБАВЕШТАВАМО ВАС ДА ЋЕ ИЗБОРНА СКУПШТИНА УДРУЖЕЊА ТОПЛИЧАНА У БЕОГРАДУ БИТИ ОДРЖАНА У ЧЕТВРТАК, 10. МАРТА 2016. ГОДИНЕ, У СВЕЧАНОЈ САЛИ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД, МАКЕДОНСКА 42, СА ПОЧЕТКОМ У 17 ЧАСОВА. МОЛИМО ВАС ДА ПРИСУСТВУЈЕТЕ СКУПШТИНИ И УЧЕСТВУЈЕТЕ У ИЗБОРУ НОВОГ РУКОВОДСТВА УДРУЖЕЊА"

 

Након погибије девојчице, суспендован начелник полиције у Блацу

В.д. директора полиције Владимир Ребић суспендовао је начелника полицијске станице и полицајца из Блаца, јер је утврђено да је младић који је на пешачком прегазио 12-годишњу девојчицу имао више саобраћајних прекршаја и "пијаних вожњи", а да није процесуиран.

Последње ажурирано ( уторак, 08 март 2016 21:48 )

Опширније...

 

ДРАМА НА ТОПЛИЦИ Четрнаестогодишњак спасао дечака (6) из набујале реке

У прокупачком насељу поред реке Топлице, десила се права драма у којој је само захваљујући великој срећи, али и присебности четрнаестогодишњег Фермана Амзића спасен шестогодишњи дечак Бојан Јашаревић који је упао у набујалу реку Топлицу.

Опширније...

 

Киша је некоме, ипак, добродошла

Прокупље -- У Топличком округу киша је добро дошла ратарским културама јер ове зиме није било довољно падавина за стварање дубинске влаге неопходне за развој озимих усева

Опширније...

 

У Куршумлији ухапшен возач који је ударио дете и побегао

Полиција је ухапсила возача (67) који је у центру Куршумлије аутомобилом оборио шестогодишње дете и побегао

Опширније...

 

Осмомартовски планинарски поход

Планинарско скијашки клуб "Топлица" из Прокупља организују за све жене љубитеље природе "Осмомартовски успон до Бучинског града" на планини Видојевица.

Опширније...

 

Више библиотеката него читалаца

Средином фебруара на једној телевизији јављено је да градска библиотека у Житорађи има 13 запослених. Место Житорађа има око 3.500 становника. То значи да сваки библиотекар опслужује 269 становника.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 290

Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника