PostHeaderIcon Удружење Топличана у Београду

ФОТОГРАФИЈА СА ПРВОГ СП У ФУДБАЛУ: Прокупачка седморка уз орлове у Уругвају

Доказ тога је и фотографија Вукосава Стојановића, која се у овој породици чува као највеће благо. Њу је на видело изнео његов син Стојан (100), који је тренутно најстарији Прокупчанин

Последње ажурирано ( среда, 17 фебруар 2016 22:28 )

Опширније...

 

ОПШТИНА ОБРАДОВАЛА СТУДЕНТЕ

Фонд за таленте Општине Прокупље и Општина Прокупље приредили су пријем за 62 студента који су у предходној школској години имали просек изнад 9, а сваком студенту је овом приликом као награда за рад уручено по 20. 000 динара.

Опширније...

 

Настављају се несугласице у Дому здравља у Куршумлији

Несугласице запослених у Дому здравља у Куршумлији се настављају. После недавне приче РТС-а о актуелној ситуацији у тој здравстевној установи, поједини стоматолози и немедицински кадар су постали технолошки вишак.

Опширније...

 

ПЛОЧНИК УШАО У ОКСФОРДСКИ УЏБЕНИК

Неолитско налазиште Плочник у истоименом селу у прокупачкој општини, ушло је у енглески уџбеник за енглески језик "English file", а штампао га је "Oxford University press" . Тако да сада сви који су на овом Универзитету уче о српском неолитском налазишту!

Последње ажурирано ( среда, 10 фебруар 2016 22:23 )

Опширније...

 

Коњска запрега ударила у камион водовода

Након што се његов коњ отргао контроли, један Прокупчанин који је управљао запрегом скренуо је у супротну траку у Улици 9. октобра и ударио у камион водовода који је био паркиран на улици док су радници "Хамеума" отпушавали канализацију.

Опширније...

 

Исељавање породица бивших радника ШИК Копаоника

Пет породица бивших радника ШИК Копаоника у Куршумлији, од новог власника добило је обавештење да се у року од месец дана иселе. Док они тврде да су станове добили на трајно коришћење, нови власник, као разлог наводи реконструкцију зграде, која по налазу вештака више није безбедна за становање.

Опширније...

 

СЛЕДЕЋЕГ ПЕТКА ЛОВАЧКА ЗАБАВА

Ловачко удружење у Прокупљу традиционално организује Ловачку забаву, а она је ове године у петак 19. фебруара од 19 сати у Ресторану "Александар".

Опширније...

 

Дугови прете да блокирају рачун Општине Прокупље

Скоро 300 милиона динара Општина Прокупље, према одлуци суда, мора да плати Универзал банци, која је преузела потраживања ПЗП Ниш за урађене инфраструктирне радове у Прокупљу у периоду од 2006. до 2009. године. Председник Мирољуб Пауновић каже да би то могло да угрози функционисање Општине.

Опширније...

 

Реновира се болница у Прокупљу

ПРОКУПЉЕ – У Општој болници "Др Алекса Савић" у Прокупљу у току је реконструкција и проширење неколико одељена, а мењају се и мокри чворови и дотрајале водоводне и канализационе мреже, старе скоро 40 година.

Опширније...

 

Органско воће распродао одмах после бербе

Љубинко Васиљевић из подјастребачког села Горње Речице у општини Прокупље скоро целокупну прошлогодишњу производњу јабука, крушака, шљива и дуња, које гаји на органски начин, без хемије и вештачких ђубрива, продао је на велико, у свом селу, одмах после бербе.

Опширније...

 

Приоритет омасовљење спорта

Један од наважнијих приоритета Општине Прокупље у области спорта у наредном периоду биће омасовљење и укључивање великог броја младих у спорт. Тим поводом на последњој седници скупштине усвојен је Програм развоја спорта а општинско веће донело је правилник за омасовљење спорта на територији општине Прокупље.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 288

Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника