PostHeaderIcon Удружење Топличана у Београду

Након погибије девојчице, суспендован начелник полиције у Блацу

В.д. директора полиције Владимир Ребић суспендовао је начелника полицијске станице и полицајца из Блаца, јер је утврђено да је младић који је на пешачком прегазио 12-годишњу девојчицу имао више саобраћајних прекршаја и "пијаних вожњи", а да није процесуиран.

Последње ажурирано ( уторак, 08 март 2016 21:48 )

Опширније...

 

Више библиотеката него читалаца

Средином фебруара на једној телевизији јављено је да градска библиотека у Житорађи има 13 запослених. Место Житорађа има око 3.500 становника. То значи да сваки библиотекар опслужује 269 становника.

Опширније...

 

Обележена 99. годишњица Топличког устанка у Прокупљу

У Прокупљу је данас обележена 99. годишњица Топличког устанка, а у организацији Владе и Одбора за неговање традиције ослободилачких ратова Србије и Општине.

Опширније...

 

За два окупаторска војника стрељано 27 сељака

Сећање на дан кад је село Горња Стражава у фебруару 1942. године изгубило готово све способне мушке главе

Опширније...

 

Житорађа: Уништили му тридесетогодишњи род!

Воћару из Извора, код Житорађе, током ноћи посечено је више од пет стотина стабала вишње. Он је, како каже, још у шоку и не разуме шта је некога могло да наведе да у потпуности уништи млади воћњак који је требало да рађа наредних тридесетак година.

Опширније...

 

ФОТОГРАФИЈА СА ПРВОГ СП У ФУДБАЛУ: Прокупачка седморка уз орлове у Уругвају

Доказ тога је и фотографија Вукосава Стојановића, која се у овој породици чува као највеће благо. Њу је на видело изнео његов син Стојан (100), који је тренутно најстарији Прокупчанин

Последње ажурирано ( среда, 17 фебруар 2016 22:28 )

Опширније...

 

Пијан прегазио девојчицу у Блацу, па побегао

Дванаестогодишња девојчица погинула је синоћ у Блацу када ју је аутомобилом ударио пијани возач, који је затим побегао са лица места.

Опширније...

 

Перспектива у развоју пољопривреде и малих предузећа

Општина Прокупље, некада привредни гигант Топлице, данас се суочава са проблемом незапослености. Сваки трећи радно способан становник не ради, мнoге фирме су затворене, а социјалну помоћ прима 1.200 лица.

Опширније...

 

Прокупље: Ватрогасац из ватре вадио старицу

Милош Воиновић (35) , отац троје деце, спасао је пре неколико дана сигурне смрти седамдесет осмогодишњу старицу Љубицу Алишановић

Опширније...

 

Миодраг Аксентијевић: Не гледам фудбал

Најлепше спортске приче, почеле су прстом судбине. Нико се није родио као врхунски фудбалер, кошаркаш, атлетичар... Увек се у одсудном тренутку умешала судбина и одредила ток историје. А једна лепа спортска прича, бајка која још траје, је и она о Миодрагу Аксентијевићу, голману футсал репрезентације Србије.

Опширније...

 

ОПШТИНА ОБРАДОВАЛА СТУДЕНТЕ

Фонд за таленте Општине Прокупље и Општина Прокупље приредили су пријем за 62 студента који су у предходној школској години имали просек изнад 9, а сваком студенту је овом приликом као награда за рад уручено по 20. 000 динара.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 289

Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника