PostHeaderIcon Удружење Топличана у Београду

Здравствена заштита непотизма?

Иако је Агенција за борбу против корупције, још средином прошле године, предложила Општини Куршумлија да, због утврђеног непотизма, разреши функције директорку Дома здравља, Скупштина општине то није прихватила.

Опширније...

 

Сви мислимо да су Срби први јели виљушком и ножем, а истина је још боља

Бакар је први метал који су људи почели да користе још у неолиту, а постоје поуздани извори и материјални докази да је у Србији, тачније, у Плочнику код Прокупља заправо зачета металургија пре 7.000 година. Фасцинантно, али историја нам је још једном јача страна.

Опширније...

 

Седмочлана породица Алексић живи у селу Тијовац у тешким условима

У планинском селу Тијовац код Куршумлије седмочлана породица Алексић живи у две просторије трошне куће, склоне рушењу

Опширније...

 

Гимнастичко чудо из Прокупља

Шестогодишњи Урош Грујић из Прокупља шампион Србије у гимнастици, у категорији дечака до десет година. Тим спортом се бави од треће године, а на такмичењима ниже само победе.

Опширније...

 

За најмлађе у Куршумлији

Леп новогодишњи пакет поклон-пакет, препун гардеробе за разне узрасте и слатких ђаконија, наше сталне донаторке Наташе Видовић из Немачке стигао је у Београд а упућен је некадашњим штићеницима Хуманитарног моста седмочланој породици Игрутиновић из села Висока код Кушумлије.

Опширније...

 

На Божић у мраку због туђег дуга

Невоље Ражида Гашића, самохраног оца петогодишњег Петра, из града у Топлици. После погибије супруге, четворо деце у хранитељским породицама

Последње ажурирано ( уторак, 12 јануар 2016 19:27 )

Опширније...

 

Срби буреком освојили САД, траже их Немци и Арапи

Прокупље -- Српски бурек од прошле јесени продаје се и на америчком тржишту. Породична пекара из Горње Трнаве прва је из Србије испоручила овај специјалитет преко океана.

Опширније...

 

Инспектори пронашли три стотине радника на црно у Топличком округу

Инспектори Републичке инспекције рада у протеклој години у четири општине Топличког округа затекли су готово три стотина радника који су радили на црно

Опширније...

 

И девојка међу пливачима за Часни крст у Прокупљу

Прокупчани ће и ове године за Часни крст пливати на Растовничком језеру, а како сазнајемо, међу до сада пријављеним пливачима је и једна девојка. У Куршумлији пливање на градском базену.

Опширније...

 

Славољуб Сретковић - мештанима планинских села и више од поштара

Након 16 година разношења писама, разгледница, пакета и рачуна по селима на Радан планини, 56-годишњи поштар из Прокупља Славољуб Сретковић ради са истим еланом као и првог дана јер зна да је неким усамљеним мештанима забачених села једини пријатељ.

Опширније...

 

У Народној кухињи спремљено 97 000 оброка

ПРОКУПЉЕ – Црвени крст у прокупљу прошле године је у склопу рада Народне кухиње поделио више од 97.000 оброка. Локална самоуправа обезбедила је средства за спремање 22.000 оброка, док је Црвени крст разним донацијама спремио скоро 75.000 оброка.

Последње ажурирано ( уторак, 12 јануар 2016 19:24 )

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 287

Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника