PostHeaderIcon Удружење Топличана у Београду

Радни викенд ученика и наставника

Професори и ученици Пољопривредне школе "Радош Јовановић-.Сеља" из Прокупља током викенда боравили су у одмаралишту Туристичко-спортског центра на Белом Камену. Дводневни боравак у одмаралишту искоришћен је за реализацију практичне наставе.

Последње ажурирано ( уторак, 29 март 2016 19:46 )

Опширније...

 

Топлички кошаркашки дерби припао Прокупчанима

Кошаркаши Прокупља савладали су у оквиру 22. кола Прве регионалне лиге – Исток на домаћем терену екипу Куршумлије резултатом 80:73.

Опширније...

 

Потребна глумица за нову представу

Варошко позориште "Хистрион" припрема представу "Клаустрофобична комедија" и за њу тражи глумицу, која не би требало да буде старија од тридесет година.

Опширније...

 

Топлица на РТС-у

"ДАНА 26.03.2016. ГОДИНЕ, НА ПРВОМ ПРОГРАМУ РТС-а БИЋЕ ЕМИТОВАНА ЕМИСИЈА "КВАДРАТУРА КРУГА", АУТОРА БРАНКА СТАНКОВИЋА, У КОЈОЈ ЋЕ БИТИ РЕЧИ О ТОПЛИЦИ, КУРШУМЛИЈИ И СЕЛУ ДЕДИНАЦ"
 

Посвећени заштити природног богатства

Општина Куршумлија, богата речним, изворским и лековитим водама, шумама и ретким биљним и животињским врстама, заштити природних богатстава и њиховом очувању посвећује велику пажњу и организује радионице за основце.

Опширније...

 

Гимназија чека Вербића

Запослени у Гимназији у Куршумлији су затражили од министра просвете да поништи одлуку Школског одбора о избору директора

Опширније...

 

Бесплатне саднице тополе

Из расадника ЈКП "Хамеум" данас је бесплатно подељено 2000 садница тополе за пошумљавање приватних поседа на територији општине Прокупље.

Опширније...

 

ПОБЕДА: ДЕЈАН ДОБИО ТЕРАПИЈУ!

Дејан Аранђеловић (41) из Прокупља, након упорне борбе и обраћања медијима, успео је да прими биолошу терапију на Војномедицинској академији у Београду и спречи погоршање свог здравственог стања.

Опширније...

 

Нове полице за архивску грађу

У Историјском архиву „Топлица“ у Прокупљу, завршено је монтирање и опремање депоа полицама за архивску грађу, за које је један део средстава обезбеђен преко Министарства културе и информисања Владе Републике Србије, а други је обезбедила Општина Прокупље.

Опширније...

 

ДРАМА НА ТОПЛИЦИ Четрнаестогодишњак спасао дечака (6) из набујале реке

У прокупачком насељу поред реке Топлице, десила се права драма у којој је само захваљујући великој срећи, али и присебности четрнаестогодишњег Фермана Амзића спасен шестогодишњи дечак Бојан Јашаревић који је упао у набујалу реку Топлицу.

Опширније...

 

Киша је некоме, ипак, добродошла

Прокупље -- У Топличком округу киша је добро дошла ратарским културама јер ове зиме није било довољно падавина за стварање дубинске влаге неопходне за развој озимих усева

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 9 од 289

Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника