PostHeaderIcon Удружење Топличана у Београду

Одељење за негу тешких болесника у Прокупљу

ПРОКУПЉЕ - У прокупачкој болници почело је да ради Одељење за продужени боравак и негу тешких болесника, рекао је данас директор Здравственог центра у Прокупљу Драган Динић.

Опширније...

 

Обука за архиваре у Прокупљу

ПРОКУПЉЕ – Историјски архив Топлица у Прокупљу, током викенда организовао је Јесењу школу архивистике, намењену административним радницима који раде на пословима регистратуре.

Опширније...

 

Музеј у болничком кругу

Вајар Драгољуб Стојановић од осушених стабала трешања и кестенова око болнице у Прокупљу ствара уметничка дела

Опширније...

 

Симпо-шик отвара фабрику лесонита у Куршумлији

КУРШУМЛИЈА - У куршумлијском Комбинату "Симпо-шик" све је спремно за отварање највеће и најмодерније фабрике за производњу лесонита на Балкану, у коју је уложено око пет милиона евра, казао је председник Управног одбора комбината Боривоје Урошевић.

Опширније...

 

Награђени најбољи прокупачки студенти и ђаци

ПРОКУПЉЕ - Општина Прокупље наградила је данас са 440.000 динара 42 најбоља студента и двоје средњошколаца из тог града.

Опширније...

 

Бањском водом уклањају камен из бубрега

ПРОЛОМ БАЊА - Метода уклањања камена и песка из бубрега бањском водом почела је да се примењује у Пролом Бањи, надомак Куршумлије, рекао је данас директор бање Златко Вељовић.

Опширније...

 

Скупштина Прокупља подигла кредит за Водовод

ПРОКУПЉЕ – Како би се за потребе Јавног комуналног предузећа „Градски водовод“ подигао кредит од 50 милиона динара, прокупачка скупштина је дала сагласност да се под хипотеку стави филтерска станица на водосистему Бресница, која водом снабдева 70 одсто града.

Опширније...

 

У Куршумлији две хиљаде људи на ивици глади

Око две хиљаде људи у општини Куршумлија живи на ивици глади. Најугроженији старци са села, који се годинама хране на казану

Опширније...

 

ЕУ помаже градовима јужне и југоисточне Србије

Европска унија је за помоћ местима у јужној и југоисточној Србији издвојила 13,5 милиона евра, изјавио је данас у Прокупљу менаџер програма ЕУ за запошљавање и социјалну одговорност "Прогрес" Грем Тиндал.

Опширније...

 

Град Београд финансира Народну кухињу у Куршумлији

КУРШУМЛИЈА - Народна кухиња у Куршумлији чије је затварање било најављено од 1. децембра, ипак ће наставити да ради пошто ће њен рад у наредних седам месеци финансирати град Београд.

Опширније...

 

Народна кухиња у Куршумлији биће затворена 1. децембра

КУРШУМЛИЈА - Црвени крст у Куршумлији обезбедио је новац за рад народне кухиње до 1. децембра, а након тога кухиња ће бити затворена пошто је локална власт обуставила њено финансирање, изјавио је данас секретар Црвеног крста у Куршумлији Миломир Николић.

Последње ажурирано ( петак, 26 новембар 2010 00:37 )

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 281 282 283 284 285 286 287 288 289 Следећа > Крај >>

Страна 285 од 289

Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника