Удружење Топличана у Београду

PostHeaderIcon Удружење Топличана у Београду

ЕУ помаже градовима јужне и југоисточне Србије

Европска унија је за помоћ местима у јужној и југоисточној Србији издвојила 13,5 милиона евра, изјавио је данас у Прокупљу менаџер програма ЕУ за запошљавање и социјалну одговорност "Прогрес" Грем Тиндал.

Опширније...

 

Награђени најбољи прокупачки студенти и ђаци

ПРОКУПЉЕ - Општина Прокупље наградила је данас са 440.000 динара 42 најбоља студента и двоје средњошколаца из тог града.

Опширније...

 

Бањском водом уклањају камен из бубрега

ПРОЛОМ БАЊА - Метода уклањања камена и песка из бубрега бањском водом почела је да се примењује у Пролом Бањи, надомак Куршумлије, рекао је данас директор бање Златко Вељовић.

Опширније...

 

Прокупље улаже 13 милиона динара у обнову улица

ПРОКУПЉЕ - Општина Прокупље уложила је 13 милиона динара из буџета у асфалтирање шест најпрометнијих саобраћајница у граду, изјавила је данас директорка Дирекције за изградњу те општине Биљана Стојковић-Стевановић.

Опширније...

 

Затвара се Народна кухиња у Куршумлији

Црвени крст у Куршумлији, иако има намирнице, обуставља даљи рад народне кухиње јер нема средстава за трошкове припреме хране

Последње ажурирано ( петак, 26 новембар 2010 20:54 )

Опширније...

 

Ново лице болнице у Прокупљу

ПРОКУПЉЕ - Здравствени центар „Топлица" у Прокупљу започео је пројекат сређивања свих фасада на зградама. У плану је да пројекат буде завршен до краја идуће године.

Опширније...

 

Град Београд финансира Народну кухињу у Куршумлији

КУРШУМЛИЈА - Народна кухиња у Куршумлији чије је затварање било најављено од 1. децембра, ипак ће наставити да ради пошто ће њен рад у наредних седам месеци финансирати град Београд.

Опширније...

 

Народна кухиња у Куршумлији биће затворена 1. децембра

КУРШУМЛИЈА - Црвени крст у Куршумлији обезбедио је новац за рад народне кухиње до 1. децембра, а након тога кухиња ће бити затворена пошто је локална власт обуставила њено финансирање, изјавио је данас секретар Црвеног крста у Куршумлији Миломир Николић.

Последње ажурирано ( петак, 26 новембар 2010 00:37 )

Опширније...

 

Стиже лесонит из Куршумлије

За десетак дана у ШИК "Копаоник” биће довршена реконструкција фабрике лесонита, једине на територији бивше Југославије. Опоравак овог гиганта успешно тече по програму владе и врањског "Симпа”

Опширније...

 

Помоћ за школу у Витановцу

ПРОКУПЉЕ – Представници прокупачке Основне школе "9. октобар" посетили су Основну школу у Витановцу код Краљева, месту епицентра недавног земљотреса и испоручили им помоћ коју су прикупили.

Последње ажурирано ( уторак, 23 новембар 2010 10:30 )

Опширније...

 

Преко седам гора до пацијената

Куршумлија - Лекари и медицинске сестре куршумлијског Дома здравља у протеклих шест месеци обишли су најудаљенија планинска села и указали помоћ великом броју пацијената.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 281 282 283 284 285 286 287 288 289 Следећа > Крај >>

Страна 285 од 289

Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника