PostHeaderIcon Удружење Топличана у Београду

Лекови у сеоским амбулантама код Прокупља

ПРОКУПЉЕ - Апотекарска установа у Прокупљу, која на територији општина Прокупље, Куршумлија и Блаце има десет апотека, почела је са доставом лекова и за сеоске амбуланте, тако да пацијенти после прегледа у сеоским амбулантама неће морати да путују у град по лекове.

Опширније...

 

Недопустива разлика између севера и југа

ПРО­КУ­ПЉЕ – Удру­же­ње гра­ђа­на „По­крет за југ Ср­би­је“ при­дру­жи­ло се по­кре­ту Ује­ди­ње­ни ре­ги­о­ни Ср­би­је. На за­јед­нич­кој кон­вен­ци­ји у Про­ку­пљу, пред­став­ни­ци обе­ју стра­на су се сло­жи­ли око за­јед­нич­ког ци­ља, а то је за­ла­га­ње за рав­но­мер­ни ре­ги­о­нал­ни раз­вој Ср­би­је и де­цен­тра­ли­за­ци­ју.

Опширније...

 

Опрема за Канцеларију за младе у Прокупљу

ПРОКУПЉЕ - Недавно отворена Канцеларија за младе у оквиру прокупачке општине добила је техничку опрему и намештај у вредности од 150.000 динара.

Опширније...

 

Старима неопходна Народна кухиња

ПРОКУПЉЕ - Народна кухиња потребна је за више од 1.000 социјално угрожених грађана, међу којима је највише старих и немоћних, који живе у селима око Прокупља, изјавила је секретарка Црвеног крста у том месту Душица Динић.

Опширније...

 

Нико да поправи решетку у Куршумлији

КУРШУМЛИЈА - Већ неколико месеци нико не поправља поломљену решетку изнад канала за сакупљање атмосферских падавина у Топличкој улици у Куршумлији. Питање је дана када ће дотрајала решетка попустити а неки ауто завршити у каналу дубине седамдесетак центиметара.

Опширније...

 

Почела изградња Дома за младе Роме у Прокупљу

ПРОКУПЉЕ - У прокупачком насељу Царина почела је изградња Дома за младе Роме.

Последње ажурирано ( понедељак, 06 децембар 2010 10:45 )

Опширније...

 

Написала три књиге са 16 година

ПРО­КУ­ПЉЕ – Ва­лен­ти­на Бак­ти­ја­ре­вић из Про­ку­пља, уче­ни­ца пр­вог раз­ре­да гим­на­зи­је, са сво­јих 16 го­ди­на из­да­ла је већ три збир­ке пе­са­ма. Ства­ра­ју­ћи у свом све­ту ма­ште и нео­ства­ре­них же­ља, ова мла­да и та­лен­то­ва­на умет­ни­ца покушава да сво­ја осе­ћа­ња ис­ка­же кроз по­е­зи­ју.

Последње ажурирано ( уторак, 14 децембар 2010 10:49 )

Опширније...

 

Дирекција поправила поломљену решетку у Куршумлији

КУРШУМЛИЈА - После вести у Куриру о поломљеној решетки на путу која угрожава безбедност саобраћаја, реаговала је Дирекција за изградњу општине и заварила поломљени део.

Опширније...

 

У Куршумлији и даље двовлашће

КУРШУМЛИЈА - Миломир Стојчић из СПС-а, који је за председника Скупштине Куршумлија изабран 11. новембра, у понедељак није могао да уђе у канцеларију, јер је она закључана.

Опширније...

 

Освојили пијацу у Куршумлији

Као награду за обарање претходне власти група грађана Покрет за Куршумлију добила управу над сточном пијацом која ради четвртком

Опширније...

 

Струја за избеглички центар у Куршумлији

КУРШУМЛИЈА – Куршумлијска општина и Електродистрибуција су потписале уговор за изградњу трафостанице, којом би се обезбедила струја за новоизграђену зграду у којој већ месец дана живи 12 избеглих породица.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Следећа > Крај >>

Страна 284 од 290

Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника