PostHeaderIcon Удружење Топличана у Београду

Финансирање пројеката инфраструктуре у Прокупљу

ПРОКУПЉЕ - Програм европског партнерства "Прогрес" представио је у сали прокупачке општине локалним самоуправама из Топличког округа критеријуме првог јавног позива за финансирање пројеката општинске инфраструктуре.

Опширније...

 

Купиш хлеб, добијеш кифлу

ПРОКУПЉЕ - Један од највећих произвођача хлеба и пецива у јужној Србији, пекара "МИА" из Блаца, покренула је новогодишњу акцију "Поклон пециво Прокупчанима уз сваку купљену векну народног хлеба".

Опширније...

 

Обука за пољопривреднике у Прокупљу

ПРОКУПЉЕ – Пољопривредна стручна служба прокупачке општине организује "Зимску школу за пољопривредне произвођаче".

Опширније...

 

Захвалнице новинарима за хуманост

КУРШУМЛИЈА, 14. децембра 2010. (Бета) - Представници Црвеног крста из Куршумлије у уторак су уручили захвалнице новинарки Новинске агенције Бета и Телевизије Б92 Љиљани Даниловић и новинару Радија Слободна Европа Милошу Ивановићу за исказану хуманост и допринос у смањењу сиромаштва у Куршумлији.

Опширније...

 

Излило се 600 литара нафте у Прокупљу

ПРОКУПЉЕ - Око 600 литара нафте данас се у центру Прокупља излило из цистерене носивости 1,3 тоне, а еколошка катастрофа је избегнута захваљујући брзом реаговању јединице прокупачке полиције за спасавање и деловање у кризним ситуацијама.

Опширније...

 

У Куршумлији борба за власт

КУРШУМЛИЈА –У очекивању да Апелациони суд у Београду разреши двовлашће у куршумлијској општини које је настало почетком новембра, још трају препуцавања и борба за власт представника обе стране.

Опширније...

 

Саветовалиште за грађане у апотеци у Прокупљу

ПРОКУПЉЕ – У оквиру „Апотеке Прокупље“, почело је са радом Саветовалиште за грађане. У раду саветовалишта су укључени сви дипломирани фармацеути који су запослени у овој установи.

Опширније...

 

Куршумлија: На оброку из Народње кухиње живи 225 малишана

КУРШУМЛИЈА - Од укупно 850 корисника народне кухиње у Куршумлији, 225 њих су деца до 14 година. Корисници Народне кухиње у Куршумлији добијају по један оброк дневно.

Опширније...

 

Од ЕУ милион евра за развој југа Србије

ПРОКУПЉЕ - Општине на југу Србије од данас могу да се пријаве за помоћ Европске уније у оквиру програма за запошљавање и друштвену солидарност "Прогрес", а за те сврхе је издвојено милион евра.

Опширније...

 

Луковска Бања лечи остеопорозу

ЛУКОВСКА БАЊА - У Луковској Бањи надомак Куршумлије, покренут је специјални медицински програм лечења остеопорозе и других оболења коштаномишићноог система, рекао је агенцији Бета директор ове бање Радољуб Видић.

Последње ажурирано ( среда, 15 децембар 2010 10:06 )

Опширније...

 

Намештај с Универзијаде стигао у Прокупље

ПРОКУПЉЕ - Недавно отворена канцеларија за младе у Прокупљу добила је опрему коришћену за време Универзијаде, која је прошле године одржана у Београду. Реч је о опреми и намештају у вредности од око 100.000 динара.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Следећа > Крај >>

Страна 283 од 290

Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника