PostHeaderIcon Удружење Топличана у Београду

Кредит Туристичко-спортском центру Прокупље

ПРОКУПЉЕ – Веће Општине Прокупље је одобрило Туристичко-спортском центру Прокупље подизање кредита од 16 милиона динара.

Опширније...

 

Украдено скупо дрвеће из парка прокупачке болнице

ПРОКУПЉЕ - Неколико стабала ретког и скупог украсног дрвећа украдено је током ноћи из парка у кругу болнице у Прокупљу, рекао је директор Здравственог центра Топлица у том месту Драган Динић.

Опширније...

 

Топличко вече

У дому војске Србије у Београду 3. децембра 2010. године, одржано je традиционално Топличко вече. Као и сваке године, окупили су се бројни Топличани и љубитељи Топлице.

Последње ажурирано ( уторак, 21 децембар 2010 12:20 )

Опширније...

 

Финансирање пројеката инфраструктуре у Прокупљу

ПРОКУПЉЕ - Програм европског партнерства "Прогрес" представио је у сали прокупачке општине локалним самоуправама из Топличког округа критеријуме првог јавног позива за финансирање пројеката општинске инфраструктуре.

Опширније...

 

Саветовалиште за грађане у апотеци у Прокупљу

ПРОКУПЉЕ – У оквиру „Апотеке Прокупље“, почело је са радом Саветовалиште за грађане. У раду саветовалишта су укључени сви дипломирани фармацеути који су запослени у овој установи.

Опширније...

 

Куршумлија: На оброку из Народње кухиње живи 225 малишана

КУРШУМЛИЈА - Од укупно 850 корисника народне кухиње у Куршумлији, 225 њих су деца до 14 година. Корисници Народне кухиње у Куршумлији добијају по један оброк дневно.

Опширније...

 

Књига која је узнемирила Топлицу

ПРО­КУ­ПЉЕ – У ор­га­ни­за­ци­ји Књи­жев­не за­јед­ни­це "Ра­де Дра­и­нац", одр­жа­на је про­мо­ци­ја књи­ге Ива­на Ива­но­ви­ћа "Ка­ко упо­ко­ји­ти Дра­ин­ца".

Опширније...

 

За палеолитски парк код Блаца 600.000 динара

ПРОКУПЉЕ - Министарство за заштиту животне средине Србије одобрило је 600.000 динара служби за Одрживи развој и екологију Општине Прокупље за промоцију Праисторијског налазишта у Пребрези надомак Блаца.

Опширније...

 

Купиш хлеб, добијеш кифлу

ПРОКУПЉЕ - Један од највећих произвођача хлеба и пецива у јужној Србији, пекара "МИА" из Блаца, покренула је новогодишњу акцију "Поклон пециво Прокупчанима уз сваку купљену векну народног хлеба".

Опширније...

 

Обука за пољопривреднике у Прокупљу

ПРОКУПЉЕ – Пољопривредна стручна служба прокупачке општине организује "Зимску школу за пољопривредне произвођаче".

Опширније...

 

Захвалнице новинарима за хуманост

КУРШУМЛИЈА, 14. децембра 2010. (Бета) - Представници Црвеног крста из Куршумлије у уторак су уручили захвалнице новинарки Новинске агенције Бета и Телевизије Б92 Љиљани Даниловић и новинару Радија Слободна Европа Милошу Ивановићу за исказану хуманост и допринос у смањењу сиромаштва у Куршумлији.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 281 282 283 284 285 286 287 288 289 Следећа > Крај >>

Страна 282 од 289

Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника