PostHeaderIcon Удружење Топличана у Београду

Награђени млади глумци из Куршумлије

Волонтери Канцеларије за младе, чланови Неформалне групе "Пера Детлић", на првој ревији омладинских позоришта у Топлици под називом "Театроспектива", оставили су сјајан утисак и понели две појединачне награде и једну колективну.

Опширније...

 

Свечани пријем нове генерације бруцоша

Висока пословна школа струковних студија из Блаца данас је у Културном центру "Драинац" уприличила свечаност поводом пријема 58. генерације студената ове високошколске установе.

Опширније...

 

Куршумличани обележили Крстовдан

27. септембар Српска православна црква и верници обележају Крстовдан, празник који у црквеном учењу означава налажење крста на којем је разапет Исус Христ.

Опширније...

 

Тешки метали у језеру код Блаца

Акумулација Придворица, одакле се Блаце и већина околних села снабдева водом за пиће, садржи високу концентрацију тешких метала, који годинама представљеју проблем за пречишћавање воде.

Опширније...

 

Донација деци са посебним потребама у Прокупљу

Двадесет ученика Основне школе за децу са посебним потребама наредне недеље добиће пакете са гардеробом које је преко Агенције за развој из Швајцарске обезбедио локални Црвени крст.

Опширније...

 

Градска апотека у Куршумлији у новом руху

Након дуже паузе градска апотека у Куршумлији добила је нови визулени изглед, реч је о новим шалтерима који ће имати за циљ да пацијентима омогуће да се пријатније осећају у новом амбијету. Осим апотеке у центру града, Апотека Прокупље има апотеку и у згради Дома здравља.

Опширније...

 

Обележен Светски дан срца

Поводом Светског дана срца Превентивни центар и Патронажна служба Дома здравља Прокупља у просторијама Месне заједнице Радош Јовановић –Сеља организовали су лекарске прегледе.

Опширније...

 

"Ноћ истраживача" повезала полицију, археологију и школу

Да се кроз практичну примену форензичких метода могу утврдити чињенице у домену археологије, уверили су се ученици Техничке школе "15.мај" током предавања поводом обележавања "Ноћи истраживача".

Опширније...

 

ДУШЕ ТОПЛИЧКИХ ПЕСНИКА

У петак, 25.09.2015. године, у Удружењу књижевника Србије - Француска 7, од 19 часова, биће одржана промоција наше Антологије ДУШЕ ТОПЛИЧКИХ ПЕСНИКА.

О књизи ће говорити: Миљурко Вукадиновић, Драган Барјактаревић, Драган Огњановић, Рале Дамјановић, Мита Тасић, Адам Пуслојић, Аутор и вероватно још неко ко за тим осети потребу.

После тога, идемо на вечеру у ресторан "Има дана".

Аутор Антологије: Ратомир Тимотијевић Тим


 

Прокупачки пензионери на дружењу у Куршумлији

Удружење пензионера Куршумлије био је домаћин 34 Регионалним сусретима пензионера Топличког, Нишавског и Пиротског управног округа.

Опширније...

 

Прокупчани на Међународној научној конференцији

На Међународној научној конференцији "Век српске голготе 1915.-2015.", која је одржана од 18. до 20. септембра у организацији Филозофског факултета у Косовској Митровици, учествовали су и историчари из Прокупља, виши кустос историчарДарко Жарић, историчар архивиста Драган Лекић и асистент на Филозофском факултету у Косовској Митровици др Саша Д. Станојевић.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Страна 19 од 290

Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника