PostHeaderIcon Удружење Топличана у Београду

Круна овогодишњег рада

Љубитељи ликовне уметности, у наредних неколико дана, у холу биоскопа "Топлица", моћи ће да погледају 29. Јесењу изложбу слика чланова Удружења ликовних стваралаца Топлице.

Опширније...

 

Ансамбл "Роднички" из Санкт Петербурга наступио у Блацу

У Културном центру "Драинац" синоћ је наступио ансамбл "Роднички" из Санкт Петербурга, Русија. Заједнички концерт одржали су са најмлађом и средњом групом Фолклорног ансамбла "Драинац".

Опширније...

 

Обележен дан Инжењерије у Прокупљу

У присуству команданта Треће бригаде копнене Војске Србије генерала Милета Јелића са сарадницима и представника локалне самоуправе, данас је у прокупачкој касарни "Ратко Павловић-Ћићко"обележен Дан инжењерије и 150 година од формирања тог рода војске

Опширније...

 

Из месаре у Прокупљу украли машине и месо

Двојица мушкараца ухапшени су након што су обили месару у Прокупљу из које су украли две машине за сечење и млевење меса, вагу, нож, део касе, али и месо и месне прерађевине.

Опширније...

 

Учитељица оформила школску библиотеку

Љубав према писаној речи, празна учионица и ентузијазам били су покретач за једну учитељицу из подјастребачког села Доње Кординце код Прокупља да за својих седморо ученика оформи школску библиотеку.

Опширније...

 

Чување и неговање традиције

Први ансамбл прокупачког КУД "Абрашевић" наступио је на целовечерњем концерту у Панчеву поводом 110 година породице "Абрашевић".

Последње ажурирано ( понедељак, 26 октобар 2015 18:54 )

Опширније...

 

СРЦЕ ЗА ДЕЦУ Ова деца немају ни хране, ни одећу, ни кревет за спавање

Прво нам је нестало брашно, па кромпир. Два дана смо јели само шљиве и јабуке, и сви смо се разболели - каже Јелена Чупић из Бериља код Прокупља.

Опширније...

 

Хуманитарни концерт фолклораца

ПРОКУПЉЕ – Чланови КУД "Абрашевић" вечерас ће са гостима из Русије одржати хуманитарни концерт у биоскопу "Топлица", а новац од продатих улазница намењен је Друштву за церебралну и дечију парализу у Прокупљу.

Опширније...

 

Син претукао оца у околини Житорађе

Због сумње да је у породичној кући, након краће свађе, свом оцу нанео тешке повреде, полиција је ухапсила 54-годишњег мушкарца из околине Житорађе.

Опширније...

 

Празник бокса у Прокупљу

У спортској хали сутра ће се одржати 3. Меморијални боксерски турнир "Властимир Станишић Лаци". Организатори овог турнира су Општина Прокупље, Боксерски клуб Топличанин и Спортски савез Општине Прокупље.

Опширније...

 

Амбасадор Русије у посети куршумлијској општини

Амбасадор Русије у Србији - Александар Чепурин боравио је у посети куршумлијској општини, где је са руководством општине, председником - Радољубом Видићем, генералним директором АД "Планинка" - Радованом Раичевићем и помоћником председника - Небојшом Јовићем разговарао о потенцијалима куршумлијског краја.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Страна 16 од 290

Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника