PostHeaderIcon Удружење Топличана у Београду

БРУКА: Министар Вербић укинуо ужину ђацима пешацима

Деца у школу у Рачи долазе из села удаљених километрима, а Министарство просвете одбија да врати кувара на посао да би малишани могли да се окрепе од дугог пута

Опширније...

 

Председник Општине о проблемима младих

У оквиру завршнице пројекта "Подршка младима", који финансира Општина Прокупље а спроводи удружење "Инклузија данас",председник Општине Прокупље, Мирољуб Пауновић, са сарадницима,већницама Мајом Ранђеловић и Мајом Башић,разговарао је са групом омладине, која је учествовала у реализацији овог пројекта.

Опширније...

 

ПРИЈЕМ ЗА МАЛЕ ХЕРОИНЕ: Милица (11) и Катарина (12) награђене за спасавање штенета

Милица Крстић (11) и Катарина Димитријевић (12) постале су праве хероине из Прокупља пошто су недавно док су се враћале из школе, спасиле штене од бруталног малтретирања и болне смрти. Због тог хуманог чина их је наградило Друштво за заштиту животиња и природе Ђурђево.

Опширније...

 

Од пекаре с воденицом до извоза бурека у Америку

Пекари, који су у Горњој Трнави код Прокупља још ратне 1942. године отворили радњу и брашно млели воденицом, вероватно би били поносни на четврту генерацију својих наследника која је производњу унапредила толико да се њихов бурек од септембра једе и у Америци.

Опширније...

 

Расписан конкурс за доделу Светосавске повеље

ПРОКУПЉЕ – На седници Савета Топличког управног округа донета је одлука да Јавни конкурс за доделу Светосавске повеље буде отворен 15. децембра, а предлози се могу слати до 10. јануара 2016. године.

Опширније...

 

ТОПЛИЧКО ВЕЧЕ 2015

ДРАГИ ЗЕМЉАЦИ,

НАШЕ ТРАДИЦИОНАЛНО ДРУЖЕЊЕ "ТОПЛИЧКО ВЕЧЕ 2015" ДЕСИЋЕ СЕ У ПЕТАК, 04. ДЕЦЕМБРА, СА ПОЧЕТКОМ У 20 ЧАСОВА, У РЕСТОРАНУ ДОМА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ, УЛИЦА ФРАНЦУСКА БР. 2.

Последње ажурирано ( понедељак, 14 децембар 2015 22:17 )

Опширније...

 

Општина помогла изградњу пчелињака

Чланови удружења пчелара Јастребац из Прокупља недавно су направили едукадивно-економски огледни пчелињак, који се налази у непосредној близини града на путу Прокупље-Нова Божурна-Ниш. Средства за изградњу пчелињака обезбеђена су делом и од стране локалне самоуправе.

Опширније...

 

Завршена Зимска школа за пољопривреднике

Пољопривредно стручна служба Прокупље, као и претходних и ове године организовала је Зимску школу за пољопривреднике Топлице. На тродневном саветовању, које је одржано у Прокупљу и Житорађи, присуствовало је око 150 пољопривредника.

Опширније...

 

Обнова прокупачких школа

Већи део радова у прокупачким школама, у којима се - на препоруку Владе Србије ради санација мокрих чворова, већ је завршен.

Опширније...

 

Помоћ све потребнија

Настављају се амбициозни пројекти Удружења особа са инвалидитетом у Топлици

Опширније...

 

Квалитетан мед чека купце, јефтинији се лакше продаје

На десетине тона природног, багремовог меда, произведеног на југу Србије, већ шест месеци чека на купце. Пчелари кажу да је слично и у другим крајевима земље, јер се на тржишту продаје двапут јефтинији мед сумњивог састава и порекла.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Страна 14 од 290

Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника