PostHeaderIcon Удружење Топличана у Београду

И девојка међу пливачима за Часни крст у Прокупљу

Прокупчани ће и ове године за Часни крст пливати на Растовничком језеру, а како сазнајемо, међу до сада пријављеним пливачима је и једна девојка. У Куршумлији пливање на градском базену.

Опширније...

 

За најмлађе у Куршумлији

Леп новогодишњи пакет поклон-пакет, препун гардеробе за разне узрасте и слатких ђаконија, наше сталне донаторке Наташе Видовић из Немачке стигао је у Београд а упућен је некадашњим штићеницима Хуманитарног моста седмочланој породици Игрутиновић из села Висока код Кушумлије.

Опширније...

 

На Божић у мраку због туђег дуга

Невоље Ражида Гашића, самохраног оца петогодишњег Петра, из града у Топлици. После погибије супруге, четворо деце у хранитељским породицама

Последње ажурирано ( уторак, 12 јануар 2016 19:27 )

Опширније...

 

УПОЗНАЈТЕ УРОША, СРПСКОГ ГЕНИЈА: Има само 9 година, и уместо да се игра, ради нешто НЕВЕРОВАТНО

Овај дечак, који је и одличан ђак у школи, радије прави ветрењачу, систем за наводњавање, растура и саставља сатове, или са оцем мини веш-машину, него што се игра аутићима и лоптом

Последње ажурирано ( уторак, 12 јануар 2016 19:22 )

Опширније...

 

БРУКА: Министар Вербић укинуо ужину ђацима пешацима

Деца у школу у Рачи долазе из села удаљених километрима, а Министарство просвете одбија да врати кувара на посао да би малишани могли да се окрепе од дугог пута

Опширније...

 

Општина помогла изградњу пчелињака

Чланови удружења пчелара Јастребац из Прокупља недавно су направили едукадивно-економски огледни пчелињак, који се налази у непосредној близини града на путу Прокупље-Нова Божурна-Ниш. Средства за изградњу пчелињака обезбеђена су делом и од стране локалне самоуправе.

Опширније...

 

Славољуб Сретковић - мештанима планинских села и више од поштара

Након 16 година разношења писама, разгледница, пакета и рачуна по селима на Радан планини, 56-годишњи поштар из Прокупља Славољуб Сретковић ради са истим еланом као и првог дана јер зна да је неким усамљеним мештанима забачених села једини пријатељ.

Опширније...

 

У Народној кухињи спремљено 97 000 оброка

ПРОКУПЉЕ – Црвени крст у прокупљу прошле године је у склопу рада Народне кухиње поделио више од 97.000 оброка. Локална самоуправа обезбедила је средства за спремање 22.000 оброка, док је Црвени крст разним донацијама спремио скоро 75.000 оброка.

Последње ажурирано ( уторак, 12 јануар 2016 19:24 )

Опширније...

 

Тајне археолошког блага Пребрезе

Да ли сте знали да су на подручју општине Блаце пре десетак милиона година живеле антилопе, жирафе, мамути, једнорози, џиновске корњаче?

Последње ажурирано ( уторак, 12 јануар 2016 19:20 )

Опширније...

 

Председник Општине о проблемима младих

У оквиру завршнице пројекта "Подршка младима", који финансира Општина Прокупље а спроводи удружење "Инклузија данас",председник Општине Прокупље, Мирољуб Пауновић, са сарадницима,већницама Мајом Ранђеловић и Мајом Башић,разговарао је са групом омладине, која је учествовала у реализацији овог пројекта.

Опширније...

 

ПРИЈЕМ ЗА МАЛЕ ХЕРОИНЕ: Милица (11) и Катарина (12) награђене за спасавање штенета

Милица Крстић (11) и Катарина Димитријевић (12) постале су праве хероине из Прокупља пошто су недавно док су се враћале из школе, спасиле штене од бруталног малтретирања и болне смрти. Због тог хуманог чина их је наградило Друштво за заштиту животиња и природе Ђурђево.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Страна 11 од 287

Пријатељи портала
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
НОВО

Ваше прилоге за
Топлички венац
од сада можете слати на
ОВУ АДРЕСУ

Претрага
Анкета
Да ли вам се допада портал Удружења?
 
Пријава корисника