Stranice: [1] 2
 1 
 poslato: 19.06.2010, 21:30:17 
Započeo Grada - Poslednja poruka Natasa Lukic
Једва чекам Конџељ!!! Тамо се увек лепо проведем, сваке године.

 2 
 poslato: 06.05.2010, 06:46:57 
Započeo Grada - Poslednja poruka Grada
TOPLIČKE OPORUKE 28.06.2010godine, Kod Kondzeljske crkve.
Uskoro će te na ovom mestu, moći da vidite ceo program,ovog tradicionalnog svetopličkog sabora.

 3 
 poslato: 05.05.2010, 20:54:02 
Započeo Grada - Poslednja poruka Grada
Poštovani zemljaci,
približava se Vidovdan 2010 godine, kada se tradicionalno okupljamo kod crkve u Kondzelju na svetopličkom saboru TOPLIČKE OPORUKE , pa Vas molim da svojim sugestijama,predlozima i svojim prisustvom pomognete da ova manifestacija dobije na kvalitetu i masovnosti.
Takođe Vas obaveštavam da je ove godine domaćin sabora gospodin Ratomor Timotijevič Tim, koji je između ostalog zadužen za izdavanje ovogodišnjeg broja časopisa TOPLIČKI VENAC.
Pozdrav svima

 4 
 poslato: 02.03.2010, 01:04:19 
Započeo Aka - Poslednja poruka Aka
Ovaj Forum je mesto gde topličani i svi ljudi dobre volje mogu da se okupe da bi razmenili informacije, podelili iskustva i pomogli jedni drugima. Molimo Vas da pažljivo pročitate pravila korišćenja ovog Foruma i da ih se striktno pridržavate.

Koristite pristojan rečnik i ne pišite o drugima na način na koji ne želite da drugi pišu o Vama.

 • Registrovani članovi foruma, koji otvaraju nove teme, pišu komentare ili odgovaraju na postojeće komentare, potpuno su krivično, materijalno i moralno odgovorni za njihov sadržaj.
 • Administratori i urednici foruma zadržavaju sva prava da uklone svaki vulgaran, uvredljiv i na bilo koji drugi način neodgovarajući sadržaj sa foruma, da izdaju zabranu daljeg učešća na forumu članu koji se ne drži ovog kodeksa, a da na zahtev službenih organa dostave sve raspoložive podatke o članu foruma.
 • Korisničko ime, kao ni potpis ili slika profila (avatar) ne sme da bude pogrdno niti lascivno. Preporučujemo da kao avatar stavite sliku plovila, kako bi se na reci lakše prepoznali.
 • Ako administratori uklone neku temu, neki komentar ili neki prilog (fajl) uz komentar, budite sigurni da je postojao valjan razlog za takvim postupkom. Ako želite, obratite se administratoru ili uredniku (privatnom porukom) da Vam obrazloži zašto je uklonio temu, komentar ili prilog. U svakom slučaju ne otvarajte ponovo istu ili malo izmenjenu temu i na šaljite isti ili malo izmenjen komentar, odnosno prilog.
 • U komentarima koje objavljujete na forumu, bilo kao prve u nekoj novoj temi, ili kao odgovore na postojeće, nemojte koristi vulgarne izraze i nemojte vređati članove foruma, niti ostale ličnosti. Ako ste uzrujani dok pišete, molimo da odložite slanje novog komentara sve dok se ne smirite, a onda ponovo pročitate komentar koji želite da postavite na forum.
 • Ne pišite poruke velikim slovima (Caps Lock). Velika slova se smatraju vikanjem.
 • Ne ističite delove poruke bojenjem ili povećanjem veličine slova bez dobrog razloga.
 • Nikada nemojte odavati identitet drugih korisnika foruma, niti podatke o njima koje sami nisu objavili.  
 • Nikada nemojte otkriti svoju lozinku drugoj osobi osim administratora. Time ćete najbolje zaštiti sebe i očuvati ispravnost vašeg naloga.
 • Nikada nemojte koristiti naloge drugih osoba bez obzira na razlog. Preporučujemo Vam da koristite složenu jedinstvenu lozinku za svoj nalog, kako biste sprečili njegovu krađu.
 • Objavljivanje reklama i oglasa na forumu nije zabranjeno, ali bolje je da koristite za to predviđenu mogućnost berze (besplatnih malih oglasa) koju imate na portalu.

Preporuke u vezi otvaranja tema:
 • Pre nego što otvorite novu temu, pažljivo pregledajte postojeće teme, jer je uvek moguće da je već neko pokrenuo dovoljno blisku temu. Ako ne možete da je nađete, pokušajte i sa pretragom nekoliko ključnih reči
 • Otvorite novu temu u kategoriji kojoj tema najbolje odgovara. Ukoliko niste sigurni koja je to kategorija, najbolje je da temu otvorite u forumu "Molim za pomoć", pa će urednik foruma pokušati da pomogne i prebaci je u kategoriju kojoj najbolje odgovara.  Potrudite se da temi date smislen naslov. Naslovi tipa "Pomoć!!!" ne znače ništa.

Preporuke u vezi pisanja komentara i odgovora:
 • Nemojte promašiti temu. Dodajte Vaš komentar kao odgovor na prethodne komentare u temi samo ako sadržajno odgovara temi. U protivnom otvorite novu temu.
  Odgovor dodajte samo ako mislite da ima smisla da ga svi korisnici foruma vide. U protivnom pošaljite ličnu poruku onome na čiji komentar želite da odgovorite.
 • Ako želite samo da dodate svoj komentar na postojeće komentare u temi ili da odgovorite na poslednji komentar u temi, koristite mogućnost Odgovora, a ako želite da date komentar na neki raniji komentar u temi, koristite Citiranje.
 • U kategorijama u kojima je ideja da se objavljuje ozbiljan sadržaj koji treba da bude od koristi članovima foruma, možete biti duhoviti, ali sa merom. Poneki duhovit komentar će svakako učiniti zanimljivijom za čitaoce i neku ozbiljnu temu, ali izbegavajte da šaljete duhovite odgovore na duhovite komentare, jer tako previše razvodnjavate sadržaj ozbiljne teme.  
 • Nemojte objavljivati detaljne vremenske informacije o planiranim putovanjima na forumu. Vodite računa da obijači stanova takođe čitaju forume.
 • Na ovom Forumu nije dozvoljeno:
       -  Diskutovati o politici, uključujući dnevno-političke i socijalne teme.
       -  Pokretati bilo kakvu diskusiju koja može da prouzrokuje konflikt vezan za nacionalnu, versku ili rasnu pripadnost.
       -  Govor mržnje.
       -  Fizičke pretnje.
       -  Vređanje bilo kog člana foruma.
       -  Korišćenje vulgarnog rečnika i postavljanje vulgarnih slika.
       -  Kopiranje sadržaja iz drugih izvora bez navođenja istog, kao ni obrnuto.
       -  Javno objavljivanje primljenih privatnih poruka.
       -  Širenje negativne energije na Forumu.  (na primer: provociranje članova, bezobrazluk, teatralno napuštanje Foruma, itd.)

Trudite se da date pozitivan doprinos ovoj našoj nautičarskoj zajednici:
 • Neka Vaš prvi post bude u rubrici "Da vam se predstavim"
 • Ako znate odgovor na nečije pitanje – odgovorite, nemojte ćutati
 • Ako "ne znate" odgovor, nemojte pričati napamet i bespotrebno zbunjivati ljude
 • Ako možete da pružite pomoć nekome, pružite je od srca.  Ako Vam treba pomoć, zatražite je – ovde smo da jedni drugima pomažemo
 • Učestvujte u radu Foruma. Nemojte samo sedeti po strani.  Kvalitet ovog Foruma zavisi od svih nas – koliko ćemo se potruditi da budemo od koristi jedni drugima i ovoj našoj nautičkoj zajednici

Uredništvo Foruma zadržava pravo da izmeni ovaj Pravilnik bez prethodne najave.

Ukoliko ste pročitali ovaj Pravilnik i saglasni ste sa odredbama koje stoje u njemu, obeležite polje "Slažem se" i kliknite na dugme "Registracija".


Dobrodošli na forum portala Topličani net.

 5 
 poslato: 02.03.2010, 01:00:24 
Započeo Aka - Poslednja poruka Aka
Drugi način da se postave slike, kada možete da ih rasporedite po vašoj želji u tekstu poruke je da ih prvo postavite na neki od javnih servera, na primer http://imageshack.us/ a potom da putanju do te slike postavite u tekstu poruke na sledeći način:

Kod:
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/thumb/7/77/Bezirke_Toplica.JPG/200px-Bezirke_Toplica.JPG[/img]

što će prikazati sliku.Posle toga opet možete pisati u postu.... ili na isti način ubaciti novu sliku....

 6 
 poslato: 02.03.2010, 00:58:53 
Započeo Aka - Poslednja poruka Aka
Uz svaku poruku možete poslati maksimalno 4 slike, maksimalne veličine 124KB po slici.

Procedura za slanje slika je sledeća:

Kada otvorite novu poruku, ispod prozora za tekst poruke pojaviće se "+" Dodatne opcije...  Kliknite na "+" ili tekst "Dodatne opcije..."otvoriće vam se sledeći dijalog:kliknite na dugme "Browse" i pronađite sliku koju želite da pošaljete. Ako želite da pošaljete vise slika kliknite na "(još priloga)" što će otvoriti novo polje za izbor slike, i tako dalje...

Stranice: [1] 2